Ovenschotels


Geen tijd om een uitgebreide maaltijd op tafel te zetten?

Of gewoon zin in een makkelijke maaltijd? Onze ovenschotels zijn een uitstekend alternatief. We maken ze helemaal zelf, dus zonder overbodige toevoegingen. Momenteel hebben we in ons vaste assortiment de keuze uit: Vislasagne en Ovenschotel Speciaal. Verder bedenken we bijna wekelijks wel nieuwe schotels, voor de variatie! Allen zijn zo voor u voorbereid dat ze enkel nog even in de oven moeten staan waarna u een heerlijke complete maaltijd heeft. Hieronder kunt u een “kijkje nemen in de keuken”.

Vislasagne

De vislasagne is al kant en klaar en hoeft alleen even opgewarmd te worden. De lasagne is opgebouwd uit laagjes romige tomatensaus, pasta, groente en diverse soorten vis. De vissoorten die we gebruiken zijn onder andere: Zalm, Tonijn, Kabeljauw, en Zeewolf. De lasagne wordt afgemaakt met een heerlijk krokant laagje gesmolten kaas. Zoals eerder vermeld een heerlijke complete maaltijd!

Ovenschotel Speciaal

Deze ovenschotel kunnen we inmiddels wel een “Goude Oude” noemen. Al vanaf de opening van onze winkel is deze schotel een groot succes, met vele terug kerende fans die week na week genieten van deze complete maaltijd schotel. De ovenschotel speciaal is opgebouwd uit een laagje Vissaus, Zalm en Witvis, Hollandse groente en 2 Aardappel Rozetjes. Afgemaakt met een subtiel snufje Lemon Pepper is deze ovenschotel keer op keer een gegarandeerd succes. De ovenschotel speciaal moet 15 tot 20 minuten in de oven op 180 graden.

Meer informatie of hulp nodig?

Vul het contactformulier in of bel met 070-204 01 01