Maaltijden


Altijd fijn als u even geen tijd of zin heeft om te koken zijn onze goed gevulde maaltijden.

Momenteel in ons vaste assortiment opgenomen zijn de Paella en de Visbami. In de zomer hebben we ook vaak diverse soorten Pastasalades in de vitrine staan. De Paella en Visbami worden dagelijks vers voor u bereid en zijn een complete maaltijd. Het enige wat u nog hoeft te doen is even opwarmen, de magnetron kan.. de koekenpan met een klein klontje boter is uiteraard wel het aller lekkerste! Al onze maaltijden zijn verkrijgbaar voor €8,50 per 500 gram.

Paella

Voor onze Paella gebruiken we diverse soorten vis onder andere: Zalm, Kabeljauw, Tonijn, Zeewolf, en Black Tiger Garnalen. Deze marineren we en roerbakken we in de pan tot ze gaar zijn. Ook de gemengde groente worden eerst gemarineerd en vervolgens even kort aangebakken. De rijst koken we met een kruidenmelange. Vervolgens mengen we alles door elkaar en met wat schijfjes citroen erop is de Paella klaar om met u mee naar huis te gaan.

Visbami

Na het overweldigende succes van onze Paella kwam er ook vraag naar een oosterse variant. Onze collega’s zijn druk in de weer geweest voor het ultieme recept en uiteindelijk is hier onze Visbami uitgekomen. Ook dit lijkt een succes te zijn met steeds meer terug kerende klanten dit er specifiek naar vragen! Voor de Visbami gebruiken we wederom diverse soorten verse vis onder andere: Zalm, Kabeljauw, Tonijn, Zeewolf en Black Tiger Garnalen. Deze worden subtiel gemarineerd en daarna aangebakken. Voor de Visbami gebruiken we Chinese roerbakmix en eiernoedels. Alle bestanddelen worden door elkaar gemengd en afgemaakt met wat Ketjap Manis om het nog net even iets lekkerder te maken. Echt een keer het proberen waard!

Meer informatie of hulp nodig?

Vul het contactformulier in of bel met 070-204 01 01